top of page

Tiger in de kijker

Tigers Evergem is echt een familiale club. We proberen zoveel als mogelijk onze spelers en ouders te betrekken in onze clubwerking. Basketbal is een teamsport en het is dan ook belangrijk dat we aan teambuilding doen, dit op en naast het veld.
Tigers Evergem is een basketbalploeg die volledig werkt en draait op vrijwilligers, ouders van spelers die zich dagelijks inzetten voor onze club. Precies daarom zetten we regelmatig eens iemand in de kijker. Een speler, een vrijwilliger, iemand die zich laat zien, iemand die een Tiger is in hart en nieren dus. Deze keer zetten we Ann Garcet in de kijker

 


 

ann garcet.jpg
Ann Garcet

Ann, mama van Thomas (U16) en liefhebbende echtgenote van Danny De Meyer, bestuurslid en verantwoordelijke voor de scheidrechters, is al enkele jaren actief binnen het evenemententeam en is sinds 2 april ook vast lid in ons bestuursteam.

Naast het leggen van een link tussen evenementen en de dagelijkse clubwerking zal ze een meer sociale rol invullen, iets wat helemaal aansluit bij de visie van onze club, namelijk sporten in een familiale sfeer.

Ann, wat bracht je ertoe om de stap naar het bestuur te zetten?

Ik ben sowieso al erg betrokken bij het reilen en zeilen van de club en denk zeker mijn steentje te kunnen bijdragen binnen de organisatie. Het lijkt me ook belangrijk om het aantal dames binnen de bestuursgroep wat op te trekken.

Onze mannen durven al eens vergeten dat sport ook een sociaal gebeuren is.
Verder was het moeilijk om aan de lokroep naar nieuwe bestuursleden te weerstaan. In alle verenigingen voel je dat het moeilijker wordt om aan de nodige vrijwilligers te geraken, wat soms de werking in gevaar kan brengen. Door in het bestuur te stappen, hoop ik de club een extra duwtje te geven.

 

Denk je niet wat sportieve “kennis” te missen?

Ik denk dat er met het JCT reeds eens gemotiveerde groep aanwezig is die zich over het sportieve ontfermt. Het bestuur dient ervoor te zorgen dat zij in de beste omstandigheden hun werk kunnen doen.

Het lijkt me dan ook geen must om basketervaring te hebben om in het bestuur toe te treden. Een liefde voor de sport is uiteraard wel onontbeerlijk.

 

Is er nog een boodschap die je met de Tigers wil delen?

Ik wens onze Tigers een goede vakantie toe en ik kijk er naaruit om samen te werken naar een mooi sportief basket seizoen. 

bottom of page