top of page

Missie en visie

Tigers Evergem is een basketbalclub die inzet op het teamwork, doorzettingsvermogen en sportiviteit. Dit zijn basisvereisten voor al onze spelers en coaches. Onze spelers worden begeleid door gepassioneerde coaches, met respect voor ieders mogelijkheden en talenten. Beginnend talent wordt verder begeleid door kwaliteitsvolle coaching, basis work-outs en dat alles gebaseerd op de liefde voor de sport.

Tigers= één familie

Ons “familiaal” karakter kan je terugvinden in:

1/ open communicatie
Minstens één keer per maand, bij drukke periodes soms tweewekelijks, informeert het bestuur alle leden over het reilen en zeilen binnen onze ploegen via mail.  Alle leden staan in rechtstreeks contact met hun coach en kunnen ook steeds terecht bij het jeugdcoördinatieteam (=JCT) of het bestuur bij eventuele vragen.

2/ openheid in bestuur
Alle bestuursfuncties zijn open gesteld, elke gemotiveerde ouder kan zich kandidaat stellen voor een functie binnen het bestuur of de club. Alle meest recente informatie over het huidige bestuur kan je lezen op www.tigersevergem.be Alle bestuursleden zijn ook steeds aanspreekbaar of bereikbaar.

3/ betrokkenheid op en naast het veld
We vragen van onze spelers en hun ouders een grote betrokkenheid. Als speler maak je deel uit van jouw ploeg, en die ploeg maakt ook deel uit van de Tigers familie. Ouders helpen bij begeleiding van onze ploegen, zowel buiten het veld (vb. logistieke ondersteuning, ploegverantwoordelijke) als op het veld (vb. tafelfuncties tijdens de wedstrijden). De persoonlijke band tussen de ouders onderling, de andere ploegcoördinatoren en de bestuursleden versterken we door de beurtrol toogdienst in onze cafetaria die we in eigen beheer hebben. Daarnaast zijn er nog tal van sportieve- en extra sportieve activiteiten/evenementen waarop we ook de ouders betrekken en zelfs een handje laten toesteken zodat we één “familie” vormen.

bottom of page