top of page

Seizoen 2024-2025

Tigers met AI.jpg

Graag stellen we u voor aan onze ploegen voor het seizoen 2024-2025. 

In totaal tellen we 15 jeugdploegen in competitie, 5 seniorenploegen, 1 kleuterbasket en 2 basketscholen waar onze beginners terecht kunnen. In totaal dus 20 ploegen die in competitie spelen, alweer een stevige groei voor onze club. Meer ploegen dat betekent dus meer coaches nodig. We nemen even afscheid van coach Xander en Femke maar hopen dat ze volgend seizoen snel weer terug komen na een sabbatjaartje. 

We verwelkomen nieuwe coaches Roma bij de U8, Tim bij de U10, Kimberley bij de U12, Sander bij U14 en Yves bij U16 jongens. Roma komt van Gentson en krijgt  samen met ervaren coach Amber de belangrijke taak om onze allerkleinsten in competitie klaar te stomen. Sandra Boone en dochter Maury doen hetzelfde voor de U8A. Tim is als papa nieuw als coach maar heeft wel ervaring als speler, samen met ervaren coach Sandra zal hij de U10 C opleiden. 
Kimberley is ondertussen gekend in de basketwereld, we zijn blij dat ze ook bij Tigers een ploegje komt coachen. Ook Sander waagt als papa de sprong naar coach en zal dit samen doen met Bart Blondeel voor de U14. Tenslotte verwelkomen we Yves, hij is de meest ervaren coach en zal als ancien van de nieuwkomers de U16 jongens opleiden. Bij de dames zal coach Elias assistent coach zijn om coach Gabriele te helpen met beide ploegen. 

 

Dan terug van weg geweest, ancien Frederik Van Vooren, hij zal in duobaan samen met coach Kimberley de U12A in goede banen leiden. 


Gelukkig kunnen we ook nog steeds rekenen op onze vaste waarden, dank aan onze trouwe Tiger coaches: Tom Vanhee, Gabriele Bassi, Robin Claeys, Reginald Claeys, Fran Toubast, Emie van de Veire, Jean-Yves Decaluwe, Kjetil Pauwels, Kristof Van Rijckegem, Inte Piette, Bo Verschuere, Eva Van Daele, Sandra Boone, Amber en Maury de Schuyter, Vic Regelbrugge, Seppe De Bom, Lieke Haes, Kerry van der Eecken, Femke De Bleye, Benny Van Hecke, Olivier De Caluwe

We zijn blij dat jullie in ons team zitten.  

Hier vind je een overzicht van alle jeugdploegen met link naar hun pagina. Op zaterdag 31 augustus nemen we de ploegfoto's van onze nieuwe ploegen:
Kleuterbasket              
basketschool 1 en basketschool 2 
U8A en U8B 
U10A, U10B en U10C                
U12A, U12B en U12C
U14A, U14B en U14C
U16J en U16M
U18J en U21J 

 

bottom of page