top of page

za 26 aug

|

Gemeentelijke sporthal Evergem

Tigers basketbaltornooi U12-U14 op zaterdag 26 augustus

Nog op zoek naar een tornooi in augustus? Kom dan op 26 augustus meedoen met het baskettornooi van Tigers Evergem voor U12 en U14 ploegen (gemengd) ). Dit is de ideale voorbereiding van het komende basketseizoen.

Tigers basketbaltornooi U12-U14 op zaterdag 26 augustus
Tigers basketbaltornooi U12-U14 op zaterdag 26 augustus

Tijd en locatie

26 aug 08:30 – 18:00

Gemeentelijke sporthal Evergem, Kapellestraat, 9940 Evergem, België

Over het evenement

Beste coaches en teamleiders,

Graag nodigen wij u uit voor dit traditionele toernooi dat nu voor het eerst op de laatste zaterdag van augustus zal plaatsvinden, zodat het zeker als mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen kan dienen. Beleef een dag vol basketbalplezier in een sportieve en dynamische sfeer. De hele dag door zullen clubmedewerkers ter plaatse ook zorgen voor de nodige hapjes en drankjes.

Deelname is gratis, maar je kan ook kiezen voor een luxeformule waarbij de speler(s) een origineel toernooi-T-shirt en een persoonlijke trofee (20 euro per speler) ontvangen. Deze formule kan ook individueel gekozen worden voor elke speler. Als alle spelers voor deze formule kiezen, krijgt de coach bovendien een gratis T-shirt en een praktisch geschenk.

Inschrijven voor de luxe formule kan tot 30 juni (je kan ook eerder inschrijven en eventuele luxe formules doorgeven tot 30 juni). U kunt zich gratis inschrijven zolang er plaats is.

 

Inschrijven? Stuur jouw gegevens (naam van de club, contactgegevens, U12/U14 spelers al dan niet met luxe formule door naar flabasevents@gmail.com

Dit tornooi wordt georganiseerd in samenwerking met Flanders Basketball Events.

Deel dit evenement

bottom of page