top of page

Corona update maart

28 februari 2021

Beste leden, 

Hier de volgende update in de Corona saga. Iedereen heeft ook de berichten van nu vrijdag gehoord waarbij de regering geen enkele vorm van versoepeling voorstelde. Ook hebben we als bestuur gewacht op een reactie van de VBL. Zij vergaderden dan ook op 26 februari. Tot op heden mochten we echter nog geen nieuws ontvangen van de VBL, dus zien we ons genoodzaakt om zelf de beslissingen te nemen. 

Voor de lage doelen zullen we ook in de maand maart geen wedstrijden spelen. Gezien de huidige stijgende cijfers lijkt het ons niet aangewezen om groepen spelers te mengen. 

De hoge doelen zijn sinds 2 weken begonnen aan hun buiten trainingen. Je kon duidelijk zien dat iedereen er nood aan had, want de gezichten fleurden helemaal op na al die maanden inactiviteit. Hopelijk kunnen we nu de dagen langer worden nog iets betekenen voor deze groep spelers. 

Het ook steeds aangenaam voor de coaches als jullie laten weten dat jouw zoon/dochter er niet kan zijn. Bij veel afwezigheden kan dit namelijk een invloed hebben op het trainingsprogramma dat de coaches voorzien.

Alvast bedankt

Het bestuur

bottom of page